Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Banvit ailesi Yeni Yıla Merhaba” yemeğinde buluştu

Banvit ailesi  Yeni Yıla Merhaba” yemeğinde buluştu

Banvit Basketbol Kulübü, dün akşam ‘‘Yeni Yıla Merhaba'' yemeğinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen organizasyonda sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ‘‘2015 Yılı'' temennisinde bulunuldu.

Banvit Basketbol Kulübü, dün akşam ‘‘Yeni Yıla Merhaba’’ yemeğinde bir araya geldi. Oldukça neşeli geçen organizasyonda sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ‘‘2015 Yılı’’ temennisinde bulunuldu.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonun da gerçekleştirilen organizasyonda, Banvit BK ve Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Bandırma Kırmızı BK’nın oyuncu, teknik-idari kadroları, Banvit A.Ş yöneticileri, altyapı sporcuları ve kulüp personeli yer aldı.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç’ın açılış konuşması ile başlayan yemek, Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ve Banvit A.Ş. Genel Müdürü Turgut Görener’in konuşmaları ile devam etti. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen ve geç saatlere kadar süren gecede sporculara, çalışan personele ve çocuklara Kulüp Yönetimi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Geleneksel hale gelen ve her yıl tüm aileyi bir araya getiren ``Yeni Yıl Yemeği``, 2015 senesiyle ilgili güzel temenniler, başarı dilekleri ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı